Thuis

SIGNI INDUSTRIAL (SHANGHAI) CO., LTD Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China SIGNI INDUSTRIAL (SHANGHAI) CO., LTD certificaten
China SIGNI INDUSTRIAL (SHANGHAI) CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Het schuurmiddel sneed de wielwerken af zeer goed, en de dienst is groot, kijkt vooruit toekomstige samenwerking.

—— Adela Lee

Dear friends, poly diamond powder is wonderful,your service is very timely and thoughtful, wish we keep cooperation in future.

—— Farrukh Wang

 • lopende band

  SIGNI INDUSTRIAL (SHANGHAI) CO., LTD fabriek productielijn 0

   

   

  SIGNI INDUSTRIAL (SHANGHAI) CO., LTD fabriek productielijn 1

  Is Signi Industrieel die (Shanghai) Co., Ltd (hierna als „Bedrijf wordt bedoeld“) bezig geweest met R&D, de productie en de verkoop voor schuurmiddel en diamantproducten. Onze jaarlijkse outputton, bijna 100 miljoen yuans in verkoop van allerlei gewone schuurmiddelen.

  Na 20 jaar van inspanning, is het bedrijf door, van klein aan groot ontwikkelingsproces helemaal opnieuw gegaan, hangen wij de veilige en efficiënte die exploratie en de innovatie, kwaliteit, klantentevredenheid „als kwaliteitsbeleid, wordt georiënteerd aan om“ waarde voor onze klanten realiseren. De“ bedrijfsfilosofie van „exploratie, innovatie, harmonie, agressief“ als ondernemingsgeest, „respectabele, beschaafde integriteit, richtlijnen van het toewijdings de“ gedrag voor werknemers. Onder de begeleiding van de collectieve kernwaarden, de schaal van verrichting van de de productietechnologie van het bedrijf, materiaalnormen, moet het niveau van beheer (tenuitvoerlegging van ERP systeembeheersing) blijven verbeteren, bezet het bedrijf stevig de de industrie hoge grond, knipsel en het malen de harsleider van de productenindustrie.

  Bestaand materiaal meer dan 100 van het bedrijf plaatst, met de langste en modernste productielijn van de tunneloven, de belangrijkste productie en de verkoop van vezel-versterkt hars malend wiel. De productie van het bedrijf van vezel versterkte hars scherpe wielen, kan het uiterst dunne stukwiel en van de klankbekkensvorm malende wiel wiel buigen, en andere producten, die meer dan 1000 verscheidenheden van de vier reeksen behandelen, verkochten meer dan 40 landen en gebieden. De producten van het bedrijf in 1998 door de Duitse MPA kwaliteit en veiligheidscertificatie in pas door ISO9002: de kwaliteitsborgingcertificatie van 1994 in 2003 door de Zwitsers het CSTC-bedrijf (SGS) ISO9001: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2000 in 2003, in 2009 gaan wij ISO9001 over: de versiecertificatie van 2008, in 2011 AAAA-vlak erkend als norm van goede gedragsonderneming.

  om de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf te ontmoeten, zal het bedrijf verdere stijging investering in technologieonderzoek en ontwikkeling, de introductie van geavanceerd productiemateriaal, product testende middelen verbeteren te gaan de route van moderne high-end producten, heeft geïntroduceerd nieuwe producten voor de marktvraag, met opmerkelijke kwaliteit en de voortreffelijkheidsdiensten, bouwen collectieve merken, om een bredere marktruimte voor de toekomstige ontwikkeling van de onderneming te ontwikkelen.

   

  Onze producten omvatten:

  Injectienaald malende wielen, Uiterst dunne scherpe wielen, Schurende doekbroodjes,

  Het malen & het Snijden wielen, Schone Strookschijven, Roloc-oppervlakte conditionerende schijven, Klepschijven, de bladen van de Diamantzaag, Diamant films omwikkelen, Diamant oppoetsende dunne modder, Diamantpoeder, enz. die

   

   

 • OEM / ODM

  Wij verheugen ons vaak op over de hele wereld het samenwerken met klanten, dus stemmen in wij OEM met ODM en geschikt om deze diensten te verlenen.

 • R & D

  Ons R&D-team impliceert en ervaren deskundigen, die zich bij het schuimen het onderzoek en de ontwikkeling van de zeeppomp concentreren. Ook klaar om vraag van cliënten en het werk met de verkoop te beantwoorden en op te lossen om de cliënten betere dienst te verlenen.

Contactgegevens
SIGNI INDUSTRIAL (SHANGHAI) CO., LTD

Contactpersoon: Zhao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons